Vastgesteld wijzigingsplan Groene Kruisweg 16 Numansdorp

Logo Cromstrijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cromstrijen maken ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het wijzigingsplan voor ‘Groene Kruisweg 16 Numansdorp’ vaststelden.

 

Wijzigingsplan

Het wijzigingsplan betreft de locatie Groene Kruisweg 16 in Numansdorp. Het wijzigingsplan geeft concrete invulling aan de in het bestemmingsplan Landelijk Gebied 2013 opgenomen wijzigingsbevoegdheid. Op basis hiervan kunnen burgemeester en wethouders de bestemming van de gronden wijzigen naar de bestemming Wonen en Tuin.

 

Inzage

Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 29 mei 2017 gedurende zes weken ter inzage. Het wijzigingsplan is in te zien tijdens de openingstijden bij het servicecentrum van het gemeentehuis, Buttervliet 1 in Numansdorp. Tevens is het wijzigingsplan digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door belanghebbenden die:

 

  • 1.

    tijdig hun zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht;

  • 2.

    redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij geen zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht;

Voorlopige voorziening

Het besluit tot vaststellen van het wijzigingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Een belanghebbende die beroep heeft ingesteld en die van mening is dat het besluit niet in werking zou moeten treden, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven