Bekendmaking vaststellen bestemmingsplan Spuidijk 16, 16a, 18 Nieuw-Beijerland

Logo Korendijk

 

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 9 mei 2017 het bestemmingsplan “Spuidijk 16, 16a, 18 Nieuw-Beijerland” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om de huidige agrarische bestemming op het perceel Spuidijk 16, 16a en 18 te Nieuw-Beijerland te wijzigen in de bestemming “Bedrijf” (hoveniersbedrijf) en “Wonen”.

Inzien

Het bestemmingsplan “Spuidijk 16, 16a, 18 Nieuw-Beijerland” als vervat in GML-bestand NL.IMRO.0588.BPBG13hp01816-VG01, bestaande uit een toelichting met daarbij behorende stukken, regels en verbeelding (plankaart) ligt gedurende de periode van 24 mei tot en met 4 juli 2017 gedurende openingstijden ter inzage op het gemeentehuis. Het bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of via onze website in de rubriek Visie en Beleid – bestemmingsplannen (in procedure).

Instellen van beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep tegen de vaststelling van het bestemmingsplan in te stellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 EA Den Haag. De mogelijkheid staat uitsluitend open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerp-bestemmingsplan hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij de raad;

  • geen zienswijze naar voren hebben gebracht bij de raad, maar wel beroep wensen in te stellen.

     

Zij dienen, om ontvankelijk te worden verklaard in het beroep, aan te tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig hun zienswijze bij de raad naar voren te brengen. Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de voornoemde afdeling.

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is aangevraagd bij de voorzitter

van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Piershil, 24 mei 2017

Naar boven