Terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan ‘1e partiële herziening bestemmingsplan Elburg – Horstkamp en De Dijkjes (veegplan)’ van de gemeente Elburg.

Logo Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken de ter inzagelegging bekend van het ontwerp van de ‘1e partiële herziening bestemmingsplan Elburg – Horstkamp en De Dijkjes (veegplan)’ en het ontwerpraadsbesluit.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het plangebied zoals dat is opgenomen in het bestemmingsplan ‘Horstkamp en De Dijkjes’. Het plangebied ligt aan de oostzijde van de Oostelijke Rondweg te Elburg/Oostendorp, van de begraafplaats tot en met de rotonde met de Vletstraat. Met de bestemmingsplanherziening worden enkele juridische onvolkomenheden en omissies van het geldende bestemmingsplan ‘Horstkamp en De Dijkjes’ gecorrigeerd, o.a. betreffende woningbouw (m.n. ten behoeve van grondgebonden woningen) en parkeren. Ten behoeve van het veegplan is geen exploitatieplan opgesteld.

Met ingang van woensdag 24 mei 2017 liggen het ontwerpraadsbesluit en het ontwerpbestemmingsplan c.a. gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Elburg, themabalie vergunningen. U kunt hiervoor een afspraak maken via afspraak.nl of via de gemeentelijke website www.elburg.nl  U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0525-688688. Tegen betaling zijn kopieën of afdrukken van de stukken verkrijgbaar.

Tevens kunnen de stukken worden geraadpleegd via:

  • 1.

    de gemeentelijke website: www.elburg.nl; onder Bekendmakingen; Bestemmingsplan.

  • 2.

    op de landelijke website kan het ontwerpbestemmingsplan worden geraadpleegd onder: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.PH1HDD2017-ONT1

    •  

Gedurende bovengenoemde termijn van de terinzageligging van de stukken kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan c.a. en het ontwerpraadsbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met de heer G. Steentjes of mevrouw S. Kiewiet (tel. 0525-688688) van het Domein Ruimte. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Elburg, 23 mei 2017,Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven