Verkeersbesluit voor het invoeren van een maximumsnelheid van 60 km/uur op de Kanaaldijk west tussen Velterslaan en 30 meter ten zuiden van de nieuwe aansluiting van de fietsbrug Amsterdam Rijnkanaal.

Logo De Ronde Venen

2017-12

Het college van burgemeester en wethouders

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Uit het oogpunt van het verzekeren van de veiligheid op de weg (Wegenverkeerswet 1994, artikel 2 lid 1a) en het beschermen van weggebruikers en passagiers; (Wegenverkeerswet 1994, artikel 2 lid 1b) wil het college een lagere maximumsnelheid van 60 km/u op de Kanaaldijk west, tussen de Velterslaan en 30 meter ten zuiden van de nieuwe aansluiting van het fietspad Amsterdam Rijnkanaal.

BESLUIT

Hte college van burgemeester en wethouders besluiten om een maximumsnelheid van 60 km/u in te voeren op de Kanaaldijk west, tussen de Velterslaan en 30 meter ten zuiden van de nieuwe aansluiting van het fietspad Amsterdam Rijnkanaal, door het plaatsen van borden A1 60 ZB en A2 60 ZE.

Mijdrecht 18 mei 2017

Het college van burgemeesteren wethouders van De Ronde Venen

Namens deze,

Hessel ten Kortenaar

Medewerker Verkeer

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Bezwaar

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van bekendmaking bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en in ieder geval bevatten: de naam en het adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit en de reden(en) van bezwaar. Het bezwaarschrift moet worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van De Ronde Venen, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht.

Verzoek om een voorlopige voorziening

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien u op korte termijn wilt voorkomen dat uitvoering wordt gegeven aan het besluit, dan kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank vragen om een voorlopige voorziening te treffen.

Een verzoek om een voorlopige voorziening kan alleen worden ingediend, als u tegen het besluit ook bezwaar heeft gemaakt. Bovendien moet er sprake zijn van een spoedeisend belang.

Het verzoek moet, samen met een kopie van het bezwaarschrift, worden ingediend bij de voorzieningenrechter van rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorziening, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. U kunt uw verzoekschrift ook digitaal indienen bij rechtbank Midden-Nederland via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Aan het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

 

Naar boven