Gemeente Beesel - Tervisielegging Ontwerp-bestemmingsplan ‘Veegplan Buitengebied gemeente Beesel’

Logo Beesel

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken wij bekend dat met ingang van

donderdag 18 mei 2017 in het gemeentehuis van Beesel bij de Klantenbalie gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan ‘Veegplan Buitengebied gemeente Beesel’.

Het ontwerp-bestemmingsplan maakt diverse nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen op kavelniveau in het buitengebied mogelijk. Verder is een aantal correcties meegenomen ten aan zien van het vastgestelde bestemmingsplan ‘Buitengebied Beesel’ (2013), en is het plan geactualiseerd naar aanleiding van het actuele provinciaal beleid. Daarnaast zijn nog de sinds de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Beesel’ verleende omgevingsvergunningen in het ontwerp-bestemmingsplan meegenomen.

Het plan met de bijbehorende stukken is raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ID-nummer van het ontwerp-bestemmingsplan is: NL.IMRO.0889.BPVPBuitengebied-ON01.

Het plan met de bijhorende stukken is ook te raadplegen via onze website www.beesel.nl > Home > Inwoners > Bestemmingsplannen > Ontwerp-bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Beesel, Postbus 4750, 5953 ZK te Reuver. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer T. van Loon van de afdeling Grondgebied, via tel. 077 – 474 92 92.

Beesel, 17 mei 2017

Naar boven