Besluit tot vaststelling wijzigingsplan – perceel naast Evendijk 3 in Schoorl – nieuw bouwvlak voor een woning

Logo Bergen (NH)

Vastgesteld wijzigingsplan perceel naast Evendijk 3 in Schoorl

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen maken op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij met toepassing van artikel 22 lid 13 van het bestemmingsplan 'Schoorl-kernen en buurtschappen', het wijzigingsplan te hebben vastgesteld voor een nieuw bouwvlak ten behoeve van een woning op het perceel naast Evendijk 3 te Schoorl (IMRO-codering Ruimtelijke Plannen: NL.IMRO.0373.WZP4002evendijk3-C001).

Met ingang van donderdag 1 juni 2017 ligt bij de balie in het gemeentehuis gedurende zes weken voor een ieder het vastgestelde wijzigingsplan en de daarbij behorende stukken ter inzage. In deze periode kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door:

 - belanghebbenden die tijdig een zienswijze over het ontwerp-wijzigingsplan naar voren hebben gebracht bij het college;

 - belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij het college naar voren te brengen;

 - iedere belanghebbende, voor zover het beroep is gericht tegen het door het college in het wijzigingsplan aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan zoals dat ter inzage heeft gelegen.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn van zes weken. Degene die beroep instelt, kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn van zes weken een dergelijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders Bergen NH, 31 mei 2017

Naar boven