uitwerkingsplan “Woonwijken Kampen, 3e uitwerking Oostpunt Hanzewijk” vastgesteld

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat het uitwerkingsplan “Woonwijken Kampen, 3e uitwerking Oostpunt Hanzewijk” op 25 april ongewijzigd is vastgesteld en vanaf 4 mei zes weken ter inzage ligt.

Bestemmingsplan

Met dit uitwerkingsplan wordt beoogd ruimte te bieden aan 18 woningen aan de Oostzeestraat. De juridische kaders voor de genoemde ontwikkeling zijn vastgelegd in het bestemmingsplan Woonwijken Kampen. De locatie heeft in dit plan een bestemming Woongebied - Uit te werken.

Inzage

Het vastgestelde uitwerkingsplan “Woonwijken Kampen, 3e uitwerking Oostpunt Hanzewijk” ligt met ingang van donderdag 4 mei 2017, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt hiervoor van maandag tot en met vrijdag gedurende openingstijden terecht bij de receptie van het stadhuis (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen). Het plan is digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991067-VB01.

Beroep

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden tegen dit vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeente Kampen hebben ingebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven