Aangepaste route gevaarlijke stoffen

Logo Oldenzaal

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal maakt bekend dat de raad van de gemeente Oldenzaal op 27 maart 2017 een aangepaste route gevaarlijke stoffen met bijbehorende kaart heeft vastgesteld.

De aanpassingen hebben betrekking op het verwijderen van de rijksweg A1, inclusief de op- en afrit en een deel van de Hengelosestraat uit de gemeentelijke routering en als nieuwe gemeentelijke route gevaarlijke stoffen aan te wijzen de N342 vanaf de grens met de gemeente Dinkelland (Hengelosestraat) via de 1e rotonde (km 55,5 tot 56,5) en van deze rotonde tot aan de op- en afritten van de rijksweg A1 (km 50,9 tot km 50,0).

Het besluit met bijbehorende kaart ligt vanaf 3 mei 2017 tot en met 13 juni 2017 voor iedereen ter inzage bij de publieksbalie in de hal van het stadhuis.

 

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden beroep instellen. Dat kan alleen als zij een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt of kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs geen zienswijze kenbaar konden maken. Beroep instellen kan tot en met 13 juni 2017 bij de Rechtbank Overijssel, Locatie Zwolle, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Ook kan digitaal beroep worden ingesteld via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht (dit kan alleen met DigiD).

Verder kunnen belanghebbenden bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, locatie Zwolle vragen om een voorlopige voorziening te treffen.

 

Oldenzaal, 2 mei 2017

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal

 

Naar boven