Ontwerpbestemmingsplan De Gouw 71A in Hoogkarspel

Logo Drechterland

De raad van de gemeente Drechterland is voornemens een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Drechterland Noord 2011’ vast te stellen voor het perceel De Gouw 71a in Hoogkarspel.

 

Inhoud

Met de herziening wordt beoogd het bouwvlak van het agrarisch bedrijf ter plaatse te vergroten tot een oppervlakte van ca. 2,4 hectare. De vergroting is in overeenstemming met gemeentelijk en provinciaal ruimtelijk beleid. Nut en noodzaak van de vergroting is aangetoond. Ook is een goede landschappelijke inpassing van de te realiseren bebouwing geborgd middels een inpassingsplan.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 19 januari 2017 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de analoge versie van het bestemmingsplan inzien in het gemeentehuis te Hoogkarspel, Raadhuisplein 1, 1616 AV. De digitale versie van het bestemmingsplan is in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. De IMRO code van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0498.BPDeGouw71a-on01.

Zienswijzen

Een ieder kan een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Drechterland, Postbus 9, 1616 ZG in Hoogkarspel. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer M. Groefsema van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0228-352 352.

 

Naar boven