Besluit tot verlening van omgevingsvergunningen voor de bouw van twee halfvrijstaande woningen aan de Smitskamp 39-41 in Aalten.

Logo Aalten

Er zijn omgevingsvergunningen verleend voor de bouw van twee halfvrijstaande woningen aan Smitskamp 39-41 in Aalten.

Inzien

Met ingang van woensdag 26 april 2017 liggen de besluiten met bijlagen gedurende zes weken ter inzage. De vergunningen zijn te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-idn: NL.IMRO.0197.OV00007-VG01) of via onze website www.aalten.nl onder Aalten Aktueel/bekendmakingen. U kunt de vergunningen ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor aan de Hofstraat 8 in Aalten. Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het eerder ter inzage gelegde ontwerpbesluit.

Beroep

De mogelijkheid bestaat beroep in te stellen tegen de omgevingsvergunning bij de Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Hieraan zijn kosten verbonden. De beroepstermijn is van donderdag 27 april 2017 tot en met woensdag 7 juni 2017. De mogelijkheid tot het instellen van beroep staat open voor belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij het college naar voren te brengen. Het beroepsschrift moet worden ondertekend en bevat ten minste:

- de naam en adres van indiener;

- da dagtekening (datum);

- een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

- de gronden van het beroep (motivering).

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland.

Inwerkingtreding

De besluiten tot verlening van de omgevingsvergunningen treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum via telefoonnummer (0543) 49 33 33.

 

Naar boven