Ontwerpbeeldkwaliteitsplan Bornsche Maten 3e fase, Eschwonen en De Maten (A), gemeente Borne

Logo Borne

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat op grond van artikel 12a Woningwet het ontwerpbeeldkwaliteitsplan Bornsche Maten 3e fase, Eschwonen en De Maten (A) ter inzage ligt. Het ontwerpbeeldkwaliteitsplan Bornsche Maten 3e fase, Eschwonen en De Maten (A) heeft betrekking op de realisatie van circa 275-325 woningen in (delen van) de wijken Eschwonen en De Maten. Het plangebied is gelegen ten noorden van De Veste, ten oosten van de Bornsche Beeklaan en ten zuiden en westen van het buitengebied.

 

Inzage

Het ontwerpbeeldkwaliteitsplan ligt ter inzage van 20 april 2017 t/m 31 mei 2017 bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het ontwerpbeeldkwaliteitsplan is digitaal beschikbaar op www.borne.nl onder Digitaal inzien / bestemmingsplannen / inzage of klik op bijgevoegde bijlage om deze in te zien.

 

Zienswijzen

Belanghebbenden en ingezetenen van de gemeente Borne kunnen van 20 april 2017 t/m 31 mei 2017 een mening geven over het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen. De zienswijzen kunnen schriftelijk worden ingediend door een brief te sturen naar de gemeenteraad van Borne, Postbus 200, 7620 AE Borne.

Zienswijzen kunnen ook mondeling worden ingediend. Hiervoor dient u vóór 30 mei 2017 een afspraak te maken met team Ontwikkeling, telefoonnummer 074-2658524.

Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij het definitieve besluit.

Naar boven