Gemeente Tynaarlo – inzien ontwerp-beheersverordeningvoor de gebieden Westlaren, Kazerneterrein en Zuid – Es in Zuidlaren

Logo Tynaarlo

Van vrijdag 21 april tot en met donderdag 1 juni ligt de ontwerpbeheersverordening ‘Zuidlaren: Westlaren, Kazerneterrein en Zuid – Es' ter inzage. nmaal per tien jaar actualiseert de gemeente haar bestemmingsplannen en nu zijn de bestemmingsplannen ‘Westlaren’ en ‘Kazerneterrein en Zuid – Es’ aan de beurt. Omdat er in deze gebieden geen grote veranderingen op stapel staan, hoeven de bestemmingsplan nen niet aangepast te worden, maar is het voldoende om een beheersverordening vast te stellen. In de beheersverordening liggen de bestaande situatie en de bestaande rechten vast. De beheersverordening komt in de plaats van de bestemmingsplannen.

 

De stukken inzien

U kunt de verordening zonder afspraak bekijken tijdens de openingstijde n van het team publiekszaken (zie www.tynaarlo.nl). Kunt u niet tijdens de openingsuren? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor een ander tijdstip. U kunt de verordening ook bekijken op www.tynaarlo.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de laatstgenoemde website kunt u gebruikmaken van het indentificatienummer:

NL.IMRO.1730.BVZuidlarenWLKTZE-0301 .

 

Wilt u reageren?

U kunt uw zienswijze tot en met 1 juni 2017 schriftelijk indienen bij de gemeenteraad van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA Vries. Ook kunt u mondeling reageren. Daarvoor moet u een afspraak maken met team Ruimte en Ontwikkeling.

 

Vragen?

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoon: 0592-266662.

Naar boven