Vaststelling bestemmingsplan ‘Woningbouw en agrarisch bedrijf Hargerweg’

Logo Bergen (NH)

Kennisgeving ex. artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (NH) maken bekend dat de raad van Bergen in de openbare raadsvergadering van 15 december 2016 het bestemmingsplan ‘Woningbouw en agrarisch bedrijf Hargerweg’,  heeft vastgesteld. (NL.IMRO.0373.BPG06003hargerweg-C001)

Het bestemmingsplan en bijbehorende stukken ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van donderdag 19 januari 2017 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis van Bergen, Jan Ligthartstraat 4 te Alkmaar op werkdagen gedurende openingstijden en kan eveneens op donderdagavond tussen 17:00 uur en 20:00 uur worden ingezien. Tevens is het bestemmingsplan raadpleegbaar op de gemeentelijke website, www.bergen-nh.nl, of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek tot voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek positief is beslist.

Bij vragen kunt u contact opnemen met de heer S. Plezier, senior medewerker Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar via telefoonnummer 072-888 00 00

Bergen, 18 januari 2017

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen (NH).

 

Naar boven