Rectificatie Wijzigingsplan Schipperswal 8

Logo Roermond

Burgemeester en wethouders van Roermond hebben in hun vergadering van 14 maart 2017 het wijzigingsplan ‘Schipperswal 8’ (NL.IMRO.0957.BPW0000283-VG01) vastgesteld.

Het plan betreft de locatie Schipperswal 8, alwaar voorheen een vuurwerkloods was gevestigd en welke thans is gesloopt, om deze om te vormen naar een parkeervoorziening bestaande uit 24 parkeerplaatsen. Deze parkeervoorziening zal deel uitmaken van een grotere parkeervoorziening, genaamd ‘Big Triangle’.

Op 21 maart 2017 is bekendgemaakt dat het plan met ingang van 22 maart 2017 gedurende 6 weken ter inzage ligt. Per abuis is dit plan niet op www.ruimtelijkeplannen.nl gepubliceerd.

Met ingang van 13 april 2017 is het plan alsnog op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.roermond.nl/ruimtelijkeplannen gepubliceerd.

Het plan ligt dan ook tot en met 24 mei 2017 voor eenieder ter inzage in het Stadskantoor Kazerneplein 7 en kan via de gemeentelijke website worden geraadpleegd op www.roermond.nl/ruimtelijkeplannen en is eveneens digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 24 mei 2017 kan tegen dit besluit door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht. De indiener van een beroepschrift kan, als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, op 4 mei 2017. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Roermond, 18 april 2017

Naar boven