Verzoek herbegrenzing provinciale aanduiding ten behoeve

Logo Gemert-Bakel

bestemmingsplan “ De Leijgraaf te De Mortel”

Op 31 maart 2017 heeft het college van burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel bekend gemaakt dat het ontwerpbestemmingsplan “De Leijgraaf te De Mortel” ter inzage ligt.

De gemeente Gemert-Bakel is voornemens om op de locatie ‘De Leijgraaf’ in De Mortel woningbouw te realiseren. Deze locatie ligt aan de zuidwestrand van De Mortel, ten westen van de Renseweg en ten zuiden van de Koolhof. Voor deze locatie is een stedenbouwkundig plan opgesteld dat voorziet in de realisatie van ca. 45 woningen. Het bestemmingsplan gaat uit van de maximale planologische capaciteit van 50 woningen, in combinatie met de aanleg van groenzones, wandelpaden en waterberging.

Verzoek herbegrenzing provinciale aanduiding “Zoekgebied voor stedelijke ontwikkeling”

Parallel met de procedure van het ontwerpbestemmingsplan “De Leijgraaf te De Mortel” wordt het verzoek tot herbegrenzing van de aanduiding “Zoekgebied voor stedelijke ontwikkeling” overeenkomstig de provinciale Verordening ruimte 2014 in procedure gebracht met in achtneming van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb).

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 3 april 2017 tot en met 15 mei 2017 ter inzage. Het verzoek om herbegrenzing van de aanduiding “Zoekgebied voor stedelijke ontwikkeling” ligt eveneens tot en met 15 mei 2017 ter inzage.

Stukken inzien

Het verzoek tot herbegrenzing “Zoekgebied voor stedelijke ontwikkeling” ligt met ingang van 7 april 2017 tot en met 15 mei 2017 ter inzage in het gemeentehuis. Hiervoor kunt u een afspraak maken. U kunt het bijbehorende bestemmingsplan ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze indienen

Iedereen heeft de gelegenheid binnen de hierboven vermelde termijn schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het verzoek tot herbegrenzing kenbaar te maken bij de gemeenteraad van Gemert-Bakel. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u een afspraak maken via de website.

Gemert, 7 april 2017

Naar boven