GEWIJZIGDE VASTSTELLING WIJZIGINGSPLAN ‘DE HALEWEI 50 DAMWALD’

Logo Dantumadiel

Stukken ter inzage

Bovengenoemd plan ligt vanaf 20 april 2017 zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis te Damwâld (Hynsteblom 4) en de receptie van het gemeentehuis te Dokkum (Koningsstraat 13) en is te vinden via www.dantumadiel.eu en op www.ruimtelijkeplannen.nl (met bij het plan genoemde IMRO-code: NL.IMRO.1891.wpDWdehalewei50-0401). De wijzigingen ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan betreffen een verschuiving van het bouwvlak richting de Wopkemawei in (het verlengde van) de rooilijn van de Wopkemawei 5 wat tot gevolg heeft dat bestemming ‘Woondoeleinden’ enigszins wordt vergroot en de bestemming ‘Tuin’ enigszins wordt verkleind. Daarnaast is het bouwblok aangepast in 8 bij 12 meter (was eerst 8 bij 15 meter).

Beroep indienen

Het plan is voorbereid met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Bij de ter inzage legging van het ontwerpwijzigingsplan is één zienswijze ingediend. De beroepstermijn bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het plan ter inzage is gelegd.

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen.

Beroep kan worden ingesteld door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het plan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn tenzij degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Raad van State. In die gevallen treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Indien binnen de beroepstermijn van zes weken geen rechtsmiddelen worden aangewend is het plan onherroepelijk.

 

Damwâld, 19 april 2017

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel,

drs. K.S. Heldoorn, burgemeester

E. Wagenaar, secretaris

Naar boven