Ontwerp facetbestemmingsplan‘opheffing geluidszone bedrijventerrein Aa-Stroom’ter inzage

Logo Pekela

 

Burgemeester en wethouders van Pekela maken bekend dat het ontwerp facetbestemmingsplan ‘opheffing geluidszone bedrijventerrein Aa-stroom’ 6 weken ter inzage wordt gelegd vanaf 13 april 2017.

Planinhoud

Het facetbestemmingsplan is bedoeld om het geluidcontour van het industrieterrein Aa-stroom op te heffen. Bij actualisatie van bestemmingsplan bedrijventerrein Aa-Stroom zal de juridische status van het aspect geluid veranderen. Daarom wordt, naast de actualisatie van het bedrijventerrein, de omgeving waar het geluidcontour is gelegen ook voorbereid om te wijzigen.

Plan inzien

Met ingang van donderdag 13 april 2017 ligt het ontwerp facetbestemmingsplan ‘opheffing geluidszone bedrijventerrein Aa-Stroom’ gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage in het gemeentehuis. Het ontwerp is ook te raadplegen op de gemeentelijke website www.pekela.nl (onder Wonen Bestemmingsplannen Oude Pekela Bestemmingsplan Bedrijventerrein Aa-Stroom) en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (een rechtstreekse link is te vinden op de website van de gemeente). Tegelijk met dit plan zal ook het ontwerp bestemmingsplan Bedrijventerrein Aa-stroom ter inzage worden gelegd.

Reageren op het ontwerp bestemmingsplan

Wilt u reageren? U kunt tot en met woensdag 24 mei 2017 een schriftelijke of mondelinge inspraakreactie geven. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u tijdig een afspraak voor overleg te maken. Meer informatie hierover kunt u lezen op www.pekela.nl/zienswijze.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente.

Naar boven