Ongewijzigde vaststelling van de “7e partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied Elburg 2012” (Zuiderzeestraatweg West 117 en 117a te Doornspijk)

Logo Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken bekend, dat de gemeenteraad op 3 april 2017 de “7e partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied Elburg 2012” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in een wijzing van de bestemming van de dienstwoning op het perceel Zuiderzeestraatweg West 117 te Doornspijk in een burgerwoning, alsmede in het verbod om een bedrijfswoning op het perceel Zuiderzeestraatweg West 117a in Doornspijk te bouwen.

Met ingang van woensdag 12 april 2017 liggen het vastgestelde bestemmingsplan en het raadsbesluit gedu-rende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Elburg, themabalie ver-gunningen. U kunt voor het inzien van de stukken een afspraak maken via afspraak.elburg.nl of via de ge-meentelijke website www.elburg.nl. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0525-688688.

Tegen betaling zijn kopieën of afdrukken van de stukken verkrijgbaar. Tevens kunnen de stukken worden geraadpleegd via:

• de gemeentelijke website: http://www.elburg.nl/Bekendmakingen/Bestemmingsplan,

• de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl?planidn=NL.IMRO.0230.PH7BUITENGEB2012-VST1

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kunnen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingebracht bij de gemeenteraad, met ingang van de dag na die waarop het bestemmingsplan en het raadsbesluit ter inzage zijn gelegd, gedurende de termijn van zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schor-singsverzoek) indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State op het voornoemde postadres. Tegen betaling zijn kopieën of afdrukken van de stukken verkrijgbaar.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn door degene die tijdig een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (schorsingsverzoek) wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, wordt de werking van het bestemmingsplan opge-schort totdat op dit verzoek is beslist.

Elburg, 11 april 2017

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg.

Naar boven