Ontwerpwijzigingsplan ‘Coevorden, Katshaarweg (mestbassin)’

Logo Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend, dat gedurende een termijn van zes weken ter inzage ligt:

  • a.

    Het ontwerp wijzigingsplan Coevorden, Katshaarweg (mestbassin);

  • b.

    Een ontwerp omgevingsvergunning voor de onderdelen bouwen, aanleggen en milieu voor het vergroten van een bestaand mestbassin aan de Katshaarweg in Coevorden.

Het plan

Het (ontwerp-)wijzigingsplan maakt het eenmalig verdubbelen van een bestaand mestbassin aan de Katshaarweg in Coevorden mogelijk.

Door toepassing van de Coördinatieverordening lift de procedure van verlening van de gevraagde omgevingsvergunning voor het vergroten van het mestbassin mee met de procedure tot vaststelling van het wijzigingsplan.

Coördinatieverordening

Artikel 3.30 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening en de Coördinatieverordening Coevorden 2012 maken het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen. Dat wil zeggen dat de voorbereiding en bekendmaking van verschillende besluiten tegelijk worden behandeld. De aanvrager heeft verzocht om op grond van de coördinatieverordening, naast het verzoek om wijziging van het bestemmingsplan, ook de omgevingsvergunning voor de onderdelen bouwen, aanleggen en milieu voor het vergroten van bedoeld mestbassin gecoördineerd te behandelen.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

De stukken kunnen op afspraak van 11 april 2017 tot en met 22 mei 2017 worden ingezien in het Klantcontactcentrum Hof van Coevorden, Kasteel 1 te Coevorden. Als u een toelichting op de stukken wenst neemt u dan contact op met de afdeling Leefomgeving, team omgevingsontwikkeling.

U kunt het wijzigingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Een ieder kan zijn of haar zienswijze mondeling of schriftelijk bij het college indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Postbus 2, 7740 AA te Coevorden.

Degene die mondeling een zienswijze naar voren wil brengen, dient dit uiterlijk een week voor afloop van bovenstaande termijn kenbaar te maken. Hiertoe dient contact opgenomen te worden met het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden voor het maken van een afspraak.

Alleen als u nu uw zienswijze naar voren brengt, kunt u in een later stadium in beroep gaan. De naar voren gebrachte zienswijzen worden mede ter inzage gelegd. Indien u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens bekend worden gemaakt, dan kunt u daarom verzoeken.

 

Coevorden, 10 april 2017.

 

Het college van B&W voornoemd,

B.J. Bouwmeester, B.M. de Vries,

burgemeester. secretaris.

Naar boven