Ontwerpbestemmingsplan Dieren-Zuid, locatie Zutphensestraatweg 40 te Dieren; gemeente Rheden

Logo Rheden

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het ontwerpbesluit met het ontwerpbestemmingsplan ‘Dieren-Zuid, locatie Zutphensestraatweg 40 te Dieren’ en de daarbij behorende stukken voor eenieder ter inzage is gelegd. Dit plan maakt het mogelijk om een pand te realiseren voor 24 zorgappartementen aan de Zutphensestraatweg 40 te Dieren (Johanneshof).

Het ontwerpbesluit, ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende documenten kunnen van 12 januari 2017 tot en met 22 februari 2017 worden ingezien bij de Servicebalie in het Gemeentehuis te De Steeg.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken in elektronische vorm raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u onder het tabblad ‘een plan bekijken’ en vervolgens ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het bestemmingsplan kunt oproepen door onder Locatie of Naam de gevraagde gegevens in te vullen. U kunt ook gebruikmaken van het planidentificatienummer NL.IMRO.0275.BPDZ3-ON01.

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder schriftelijk (geen e-mail) zijn zienswijze naar voren brengen bij de Gemeenteraad van Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg.

Ook bestaat de mogelijkheid om binnen dezelfde termijn mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor moet u een afspraak maken met de heer I. Slager, telefoonnummer (026) 49 76 420.

De Steeg, 11 januari 2017

 

Naar boven