Ontwerpbestemmingsplan ‘Plasweg 37', Waddinxveen

Logo Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen maken bekend dat zij op 28 maart 2017 hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Plasweg 37. Het bestemmingsplan is opgesteld om een van de bedrijfswoningen bij manege Reigersburgh om te zetten naar een plattelandswoning. De Wet Plattelandswoningen maakt het mogelijk om bedrijfswoningen af te splitsen zonder dat het bijbehorende agrarische bedrijf (in dit geval de manege), waartoe de woning behoorde, milieutechnisch wordt belemmerd. Het plangebied is gelegen aan de Plasweg 37 in het westelijk gelegen buitengebied van Waddinxveen. In het kaartje is de globale ligging van het plangebied weergegeven. Voor de exacte begrenzing wordt u verwezen naar de stukken.

Situering plangebied (rood omlijnd) en omgeving

Raadplegen van het ontwerpbestemmingsplan Plasweg 37

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van 6 april 2017 gedurende zes weken (tot en met 17 mei 2017) ter inzage gelegd bij de Publieksbalie op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1. Voor de openingstijden wordt verwezen naar de gemeentelijke website www.waddinxveen.nl. Het plan is ook raadpleegbaar via de website van de gemeente Waddinxveen, www.waddinxveen.nl Een andere mogelijkheid voor het inzien van het ontwerpbestemmingsplan is via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0627.BPPlasweg37-0301).

Zienswijzen

U kunt tot en met 17 mei 2017 schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Waddinxveen, postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor vragen over deze publicatie of het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met dhr. U. Yntema via telefoonnummer 14 0182. Alle ontvankelijke zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan worden gebundeld, samengevat en gezamenlijk beantwoord.

Waddinxveen, 5 april 2017

Naar boven