Vastgesteld raadsbesluit onttrekking aan de openbaarheid van een gedeelte van de Peelse Loopweg te Handel

Logo Gemert-Bakel

De raad van de gemeente Gemert-Bakel heeft op 31 mei 2016, gelet op de Wegenwet artikel 9, het volgende besloten:

Een gedeelte van de Peelse Loopweg te onttrekken aan de openbaarheid zoals aangegeven op tekeningnummer 11676. Het betreft een gedeelte van wegnummer 23 van de wegenlegger Gemert-Bakel.

Het besluit ligt van 7 april 2017 tot en met 19 mei 2017 ter inzage.

Vastgesteld in de openbare vergadering van 31 mei 2016.

 

Bezwaar

Als u het met dit besluit niet eens bent kunt u daartegen binnen zes weken na de dag van publicatie in de Staatscourant bezwaar maken bij het bestuursorgaan dat de beslissing heeft genomen. Dat staat onder het besluit vermeld. Het adres is: Postbus 10.000, 5420 DA Gemert.

In het bezwaarschrift laat u weten tegen welk besluit u bezwaar maakt en de redenen waarom u het met dat besluit niet eens bent. Ook vermeldt u de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft en u ondertekent de brief met uw handtekening. Als het mogelijk is voegt u een kopie van het besluit waartegen u bezwaar heeft bij uw bezwaarschrift.

Als u bezwaar maakt, wordt de werking van dit besluit niet stopgezet. Mocht u dat willen en hebt u een spoedeisend belang, dan kunt u tevens een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

De rechtbank brengt u wel kosten in rekening voor de behandeling van een dergelijk verzoek (griffierecht). U kunt pas een voorlopige voorziening vragen nadat u een bezwaarschrift hebt ingediend. Een kopie van het bezwaarschrift voegt u bij uw verzoek aan de voorzieningenrechter.

Naar boven