Kennisgeving ontwerpbesluit hogere waarden aanvraag omgevingsvergunning bouwen 2 appartementen op de locatie Rivierdijk 654

Logo Hardinxveld-Giessendam

Het college van burgemeester en wethouders van Hardinxveld-Giessendam maakt bekend dat met ingang van 6 april tot en met 17 mei 2017 ter inzage ligt: het ontwerpbesluit hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder.

 

Het ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid van wegverkeer houdt verband met de plannen voor het bouwen van 2 appartementen aan de Rivierdijk 654. Dit is nodig omdat op deze locatie de voorkeursgrenswaarde voor het wegverkeerslawaai wordt overschreden.

 

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken kan worden ingezien bij:

  • Gemeente Hardinxveld-Giessendam, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam (tijdens kantoortijden);

  • Het ontwerpbesluit hogere waarden is ook te vinden op de gemeentelijke website: www.hardinxveld-giessendam.nl (Bestuur > Regelgeving en bekendmakingen > Documenten ter inzage).

 

Tijdens de periode van terinzagelegging kunt u als belanghebbende schriftelijk of mondeling (doch bij voorkeur schriftelijk), een zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen.

Uw schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hardinxveld-Giessendam, postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam.

Uw mondelinge zienswijze kunt u inbrengen bij de behandelend ambtenaar. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar de heer T. van Houwelingen (t. 14 0184),

of mailen naar t.van.houwelingen@gemhg.nl

Naar boven