Vastgesteld bestemmingsplan Eerste partiële herziening bestemmingsplan Noordoost, Roba Metals en verleende omgevingsvergunning Roba Metals (Coördinatiebesluit)

Logo IJsselstein

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat vanaf 30 maart 2017 gedurende zes weken de volgende besluiten ter inzage liggen:

 

  • 1.

    Het besluit van de gemeenteraad d.d. 2 februari 2017 tot het gewijzigd vaststellen van het bestemmingsplan ‘Eerste partiële herziening bestemmingsplan Noordoost, Roba Metals’ (identificatiecode: NL.IMRO.0353.201410RobaMetals-Va01);

  • 2.

    Besluit van het college van burgemeester en wethouders d.d. 29 maart 2017 tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor de realisatie van een bedrijfshal, een kantoorpand en een hal technische dienst op de locatie Zomerdijk 27 – 33.

Het coördinatiebesluit (bestemmingsplan en omgevingsvergunning) ligt vanaf 30 maart 2017, gedurende de beroepstermijn (tot en met 10 mei 2017), ter inzage.

Beroep en voorlopige voorzieningTegen het coördinatiebesluit (bestemmingsplan en omgevingsvergunning) is beroep mogelijk gedurende 6 weken na aanvang van de beroepstermijn. De beroepstermijn vangt aan op de dag na die waarop het coördinatiebesluit ter inzage is gelegd, of wel vrijdag 31 maart 2017. Het beroep dient te worden ingesteld bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift dient te worden ondertekend en bevat tenminste: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; de gronden van beroep. Het is niet mogelijk om per e-mail beroep in te stellen.

 

Degenen die beroep heeft ingesteld kan bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening schorst de werking van het besluit op totdat op het verzoek is beslist. Het verzoek om voorlopige voorziening dient te worden ingesteld bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het verzoek om voorlopige voorziening dient te worden ondertekend en bevat tenminste: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het verzoek is gericht; de gronden van het verzoek. Het is niet mogelijk om per e-mail een verzoek om voorlopige voorziening in te stellen.

Voor de behandeling van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding De ter inzage gelegde besluiten treden daags na afloop van de beroepstermijn in werking.

Naar boven