Ontwerpbestemmingsplan “Huize Borro”, Zutphen

Logo Zutphen

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang van 30 maart 2017 bij het loket voor een ieder gedurende zes weken ter inzage ligt:

o ntwerp bestemmingsplan Huize Borro

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk het pand “Huize Borro” te exploiteren voor op bedrijfsmatige leest geschoeide maatschappelijke doeleinden.

Plangebied

Het plangebied is gelegen aan de Oude Bornhof 55-57 in de binnenstad van Zutphen.

Zienswijzen

Een ieder kan op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzagelegging, dat is tot en met 10 mei 2017, schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het bovengenoemde bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 41, 7200 AA Zutphen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met team Ruimte, economie en duurzaamheid (RED), telefoonnummer 14 0575.

Plan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan “Huize Borro” kunt u inzien in het stadhuis, bij het loket. Het plan is tevens te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen, www.zutphen.nl, onder “Actueel” en dan kiezen voor “Plannen ter inzage”. Verder is het bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u ook langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.bp0506HuizeBorro-on01

Zutphen, 29 maart 2017

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven