BEKENDMAKING

Logo Sint Anthonis

O mgevingsvergunning voor het realiseren van een woning en het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening op het perceel Hank 31A te Wanroij

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (verder: Wabo) bekend dat zij bij besluit van 13 maart 2017 met toepassing van artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo juncto artikel 6i van het Besluit uitvoering Crisis- en herstelwet en artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo juncto artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wabo vergunning verlenen voor de activiteiten bouwen en handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

Op het tijdstip van aanvraag van de omgevingsvergunning was het perceel Hank 31A te Wanroij gelegen binnen de grenzen van de bestemmingsplannen ‘Buitengebied Sint Anthonis 2013’ en ‘Partiële herziening bestemmingsplan Buitengebied Sint Anthonis’ en hierin bestemd tot ‘Wonen’. Op basis van deze bestemming zijn enkel bestaande woningen toegestaan. Het project kan gerealiseerd worden middels toepassing van bovenstaande afwijkingsbevoegdheid.

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 28 maart 2017 tot en met 8 mei 2017 ter inzage in het gemeentehuis. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het bekendmakingen / omgevingsvergunning. Ook kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld door:

  • -

    Degenen die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • -

    Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

Een beroepschrift dient te worden gericht aan de rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch.

Het besluit treedt in werking op 9 mei 2017 tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te ’s-Hertogenbosch. Dit verzoek kan alleen gelijktijdig of na het instellen van beroep worden ingediend.

Sint Anthonis, 15 maart 2017

Naar boven