Gemeente Tynaarlo – Ontwerpbeheersverordening Woongebied Zuidoevers De Groeve

Logo Tynaarlo

NL.IMRO.1730.BVZuidoeversWG-0301

Van af vrijdag 24 maart 2017 ligt de ontwerpbeheersverordening Woongebied Zuidoevers De Groeve voor een periode van zes weken ter inzage.

 

Om aan de tienjarige actualiseringsplicht van de Wet ruimtelijke ordening te voldoen wordt een deel van het vigerende bestemmingsplan Zuidoevers Zuidlaardermeer geactualiseerd middels een beheersverordening . Deze beheersverordening richt zich alleen op de woningbouw in aansluiting op het bebouwingslint De Groeve, aangezien geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen worden voorzien in dit plangebied. De regeling uit het vigerende bestemmingsplan hier 25 woningen te realiseren wordt ongewijzigd overgenomen in deze beheersverordening. Daarin wordt de huidige planologisch-juridische regeling, dan wel het bestaande gebruik, (opnieuw) vastgelegd.

D e stukken inzien

U kunt de verordening zonder afspraak inzien tijdens de openingstijde n van het team P ubliekszaken (zie www.tynaarlo.nl). Kunt u niet tijdens de openingsuren? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken voor een ander tijdstip. U kunt de verordening ook bekijken op www.tynaarlo.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor de laatstgenoemde website kunt u gebruikmaken van het identificatienummer:NL.IMRO.1730.BVZuidoeversWG-0301

Wilt u reageren?

U kunt uw zienswijze tot en met donderdag 4 mei 2017 schriftelijk indienen bij de gemeenteraad van Tynaarlo, postbus 5, 9480 AA Vries. Ook kunt u mondeling reageren. Daarvoor moet u een afspraak maken met team Ruimte en Ontwikkeling.

Vragen?

Als u vragen heeft , kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Ontwikkeling, telefoon: 0592-266662.

Naar boven