Gemeente Nissewaard - Ter inzage ongewijzigd vastgestelde Bodemkwaliteitskaart en Nota Bodembeheer 2016-2021 voor het plangebied 'De Elementen'

Logo Nissewaard

De gemeenteraad heeft op 15 juni 2016 de Bodemkwaliteitskaart en Nota Bodembeheer 2016-2021 voor het plangebied 'De Elementen' voorlopig vastgesteld.

Tijdens de periode waarin de stukken ter inzage lagen zijn geen reacties (zienswijzen) ingediend. Hierdoor zijn de Bodemkwaliteitskaart en Nota Bodembeheer 2016-2021 voor het plangebied 'De Elementen' definitief vastgesteld.

Inhoud

Door het beleidskader wordt het mogelijk om het grondverzet in de (nieuwbouw) wijk te optimaliseren en een duurzame toepassing van grondstromen in de wijk te realiseren.

Plangebied

De Bodemkwaliteitskaart en de Nota Bodembeheer 2016-2021 gaan over het plangebied De Elementen. Dit gebied wordt globaal begrensd door de Veerweg, de Hongerlandsedijk, het metrotracé, de Pieter Speelmansingel en de Schenkelweg in Spijkenisse.

Planfase

Vastgesteld.

Plannummer

16.R.00121.

Inzage

U kunt de vastgestelde Bodemkwaliteitskaart en Nota Bodembeheer 2016-2021 voor het plangebied 'De Elementen' van 10 januari tot 22 februari 2017 inzien:

Reacties

Bent u het niet eens met dit besluit van de gemeenteraad, dan kunt u tot 22 februari 2017 een reactie (beroep) indienen.

Dat kan alleen als u tijdig gereageerd heeft op de Bodemkwaliteitskaart en Nota Bodembeheer 2016-2021 voor het plangebied 'De Elementen', of als u kunt aantonen dat redelijkerwijs niet in staat was eerder te reageren.

Doe dat per brief. Vermeld daarin:

  • de datum van de brief

  • uw naam en adres

  • uw bezwaren

  • het nummer van het Gemeenteblad/Staatscourant van dit besluit (rechtsboven in deze bekendmaking).

Onderteken het beroepsschrift en stuur het naar:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

Als u een reactie (beroep) indient kunt u om uitstel van dit besluit vragen. Dit heet een voorlopige voorziening. Het verzoek om een voorlopige voorziening dient u in bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn.

Als tijdens de beroepstermijn om een voorlopige voorziening gevraagd is, dan treedt het besluit niet in werking voordat daarover een beslissing genomen is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Bodemkwaliteitskaart en Nota Bodembeheer 2016-2021 voor het plangebied 'De Elementen' of wilt u een afspraak maken bel dan naar het projectteam de Elementen via telefoonnummer: (0181) 65 14 50.

Naar boven