Bekendmaking ter inzage ontwerpbestemmingsplan voor het perceel Gebrokendijk 6 in Goudswaard

Logo Korendijk

 

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van maandag 20 maart 2017 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Gebrokendijk 6, Goudswaard’ ter inzage ligt.

Het plan

Het ontwerpbestemmingsplan regelt het feitelijke en vergunde gebruik op het perceel Gebrokendijk 6 in Goudswaard als burgerwoning op agrarische gronden.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Gebrokendijk 6 Goudswaard’ als vervat in GML-bestand NL.IMRO.0588.BPBG13hp1317-ON01, bestaande uit een toelichting met de daarbij behorende stukken, regels en een verbeelding (plankaart), ligt met ingang van maandag 20 maart tot en met zondag 30 april 2017 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, Voorstraat 31 in Piershil. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een link naar deze website en het plan is te vinden op de gemeentelijk website www.korendijk.nl onder de rubriek Visie en beleid en de subrubriek Bestemmingsplannen in procedure.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Korendijk, Postbus 3708, 3265 ZG Piershil, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Gebrokendijk 6 Goudswaard’.

Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 0186-697777. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

 

Piershil, 17 maart 2017

Naar boven