Ontwerp-uitwerkingsplan ‘Ellenaar’ 

Logo Geldrop-Mierlo

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van donderdag 16 maart 2017 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerp-uitwerkingsplan ‘Ellenaar’.

De gemeenteraad heeft op 14 december 2015 het globale bestemmingsplan ‘Inbreidingslocaties’ vastgesteld. In dit bestemmingsplan worden tien locaties aangewezen als verder uit te werken woningbouwlocaties. Eén van deze inbreidingslocaties betreft het braakliggende terrein van ca. 1.200 m2 aan de kruising tussen de Industrieweg en Ellenaar, in het noorden van de dorpskern Mierlo. Het nu voorliggende ontwerp-uitwerkingsplan ‘Ellenaar’ maakt de bouw van maximaal

2 vrijstaande woningen op dit terrein mogelijk. Het plangebied wordt aan de zuidzijde begrensd door het woonperceel van de woning gelegen aan de Ellenaar 25, aan de oostzijde door de weg Ellenaar, in het noorden door de Industrieweg en aan de westkant door een grasveld/wei.

Het ontwerp-uitwerkingsplan en overige relevante stukken liggen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis, Hofstraat 4 te Geldrop. Het ontwerp-uitwerkingsplan is ook in te zien op de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl, en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u kenbaar maken aan burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met Peter Verstraaten van de afdeling Ruimte via het telefoonnummer 14040. Indien u buiten deze tijden de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor ook een afspraak met hem maken.

Geldrop-Mierlo, 15 maart 2017

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo,

J.H.M van Vlerken B.H.M. Link

secretaris burgemeester

Naar boven