Terinzagelegging vastgesteld wijzigingsplanInsingerstraat 19

Logo Soest

Burgemeester en wethouders van Soest maken ingevolge het bepaalde in art. 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het college bij besluit van 28 februari 2017 het wijzigingsplan Insingerstraat 19 heeft vastgesteld.

Omschrijving plan

Het wijzigingsplan Insingerstraat 19 voorziet in een nieuwe juridisch-planologische regeling die het mogelijk maakt 4 vrijstaande woningen te realiseren en de bestaande dienstwoning behorende bij het agrarisch bedrijf, een woonbestemming te geven.

T erinzage legging

Het vastgestelde wijzigingsplan Insingerstraat 19 en de daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 16 maart 2017 tot en met woensdag 26 april 2017 ter inzage bij:

  • -

    het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest;

  • -

    Idea, kunstencentrum, theater en bibliotheek, Willaertstraat 49 te Soest.

Het inzien van de stukken kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via www.soest.nl/afspraak of neem contact op met de gemeente via het telefoonnummer (035) 6093 411.

Tegen betaling van leges kan bij het Omgevingsloket een afschrift worden verstrekt van de ter inzage gelegde stukken.

Digitaal Raadplegen

Daarnaast is het vastgestelde wijzigingsplan Insingerstraat 19 digitaal beschikbaar op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Soest www.soest.nl/bestemmingsplannen

Het planidentificatienummer van het vastgestelde bestemmingsplan is: NL.IMRO.0342.WPLG0010-0301.

Beroep en voorlopige voorziening

Tegen de vaststelling van het wijzigingsplan kan gedurende de ter inzage termijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan Insingerstraat 19 treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit echter niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven