Gewijzigd vastgesteld beeldkwaliteitplan Oostindie - De Hoven

Logo Leek

Burgemeester en wethouders van Leek maken bekend dat de raad op 1 maart 2017 het Beeldkwaliteitplan Oostindie – De Hoven gewijzigd heeft vastgesteld. Het beeldkwaliteitplan is vastgesteld als welstandsnota als bedoeld in artikel 12a van de Woningwet en bevat beoordelingscriteria voor de nieuwe woonbebouwing en de inrichting van de openbare ruimte in het deelgebied De Hoven in de wijk Oostindie te Leek. Het beeldkwaliteitplan betreft een wijziging van het in 2004 door de raad vastgestelde Beeldkwaliteitplan Oostindie voor het onderdeel De Hoven. Deze wijziging is noodzakelijk, omdat het stedenbouwkundig plan voor deelgebied De Hoven is aangepast.

Het Beeldkwaliteitplan Oostindie – De Hoven is gewijzigd vastgesteld met een tekstuele aanpassing bij 7.1 en 8.6, diverse redactionele aanpassingen en een wijziging van een paar referentiebeelden.

Het Beeldkwaliteitplan Oostindie – De Hoven ligt vanaf 10 maart 2017 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingstijden van het gemeentehuis bij het Klantcontactcentrum, Tolberterstraat 66 te Leek. Het plan kan ook worden geraadpleegd via www.leek.nl.

Tegen het besluit tot vaststelling van het Beeldkwaliteitplan Oostindie – De Hoven kan geen bezwaar en/of beroep worden ingesteld.

Naar boven