Vastgesteld wijzigingsplan “Transportweg 5 ‘s-Heerenberg”, Montferland

Logo Montferland

Burgemeester en wethouders van Montferland maken op grond van artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij het ‘wijzigingsplan Transportweg 5 ’s-Heerenberg’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

 

Het wijzigingsplan voorziet in het opnemen van de aanduidingen ‘risicovolle inrichting’ met bijbehorende ‘veiligheidszone’ op de locatie Transportweg 5 te ’s-Heerenberg, waar een nieuwe distributiehal in aanbouw is.

 

Terinzagelegging

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan met bijbehorende stukken liggen met ingang van 16 maart 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Didam, Bergvredestraat 10. De stukken zijn tevens via www.montferland.info en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

 

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden, die aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan bij burgemeester en wethouders kenbaar te maken, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

 

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn.

Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Didam, 15 maart 2017.

Burgemeester en wethouders van Montferland

Naar boven