Ontwerp-bestemmingsplan ‘Hoek Koningstraat-Schriksestraat Afferden’

Logo Druten

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan ‘Hoek Koningstraat-Schriksestraat Afferden’. Via dit bestemmingsplan wordt de bouw van drie woningen op het perceel aan de Koningstraat-Schriksestraat in Afferden planologisch mogelijk gemaakt. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Druten, sectie DTN03 D, nummer 598.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt, met de hierbij behorende stukken, vanaf 9 maart 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, Heuvel 1 in Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 uur tot 19.00 uur. Bovengenoemde stukken worden tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de website van de gemeente (www.druten.nl > Inwoners & ondernemers> nieuws en bekendmakingen> bekendmakingen op 9 maart 2017) en op de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0225.BPaffKonSchriksestr-1702). De bronbestanden zijn beschikbaar op www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/druten/ro-online/2008/ NL.IMRO.0225.BPaffKonSchriksestr-1702. Het plan identificatienummer is NL.IMRO.0225.BPaffKonSchriksestr-1702.

Gedurende de termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar gemotiveerde zienswijze over het betreffende ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad (Postbus 1, 6650 AA Druten). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de heer F. Warrens van het Team Strategie en Beleid op telefoonnummer 14 0487. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tijdens bovengenoemde termijn kunnen de ter inzage gelegde stukken worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

Druten, 28 februari 2017

Burgemeester en wethouders van Druten,

De secretaris, De burgemeester,

mr. drs. A.J.E.M. Buise-Jansen drs. L.J.E.M. van Riswijk

Naar boven