Onherroepelijke bestemmingsplannen 'De Klepper, Luyksgestel 2016' en 'Herziening Waterlaat VI'

Logo Bergeijk

De bestemmingsplannen 'De Klepper, Luyksgestel 2016' en 'Herziening Waterlaat VI’ zijn onherroepelijk geworden, omdat geen beroepen tegen de bestemmingsplannen zijn ingediend.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan 'De Klepper, Luyksgestel 2016' voorziet in de herontwikkeling van de voormalige schoollocatie van basisschool De Klepper in het centrum van Luyksgestel aan de Kerkstraat en Burgemeester Magneestraat, tot woongebied met 17 woningen in diverse woontypes.

 

Met het bestemmingsplan'Herziening Waterlaat VI' is het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Waterlaat VI’ aangepast. In dat bestemmingsplan had het plangebied namelijk een specifieke bedrijfsbestemming gekregen met het oog op een mogelijke bedrijfsverplaatsing. Dat was niet langer aan de orde. Daarom was behoefte aan een algemene bedrijfsbestemming. Ook wijzigt het plangebied zelf, doordat het gekanteld wordt om zo een betere aansluiting op de bestaande wegen van het aansluitende bedrijventerrein te krijgen.

 

De bestemmingsplannen liggen voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. Voor het inzien van het plan moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch (0497 551455) of via de receptie. Tegen vergoeding kan een exemplaar van een bestemmingsplan worden verkregen.

De bestemmingsplannen zijn ook digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen (ropubliceer) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Daar kunt u onder andere de bestemmingsplannen vinden via de  identificatienummers NL.IMRO.1724.BPLdkr2010-VAST en NL.IMRO.1724.BPBhwz1069-VAST.

 

Bergeijk, 8 maart 2017

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

W.A.C.M. Wouters

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven