Gewijzigd bestemmingsplan Lobith - Graaf Reinaldstraat

Logo Rijnwaarden

Op 21 februari 2017 heeft de Raad van de gemeente Rijnwaarden het bestemmingsplan Lobith Graaf Reinaldstraat 2016 gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt de bouw van 21 sociale huurwoningen aan de Graaf Reinaldstraat in Lobith planologisch mogelijk. Het plangebied is grofweg gelegen tussen de Graaf Reinaldstraat, de Graaf Ottoweg en de Frederik Hendrikstraat.

Het bestemmingsplan is gewijzigd. De minimale afstand tot de zijdelingse perceelgrens bij de categorie woningen “aaneengebouwd” is teruggebracht van 2,5 meter naar 1,5 meter. Het raadsbesluit en het bestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen ter inzage van 2 maart tot en met 13 april 2017.

 

Inzien

• Het raadsbesluit en het bestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u digitaal inzien via www.rijnwaarden.nl/bestemmingsplan. Klik op ‘raadpleeg bestemmingsplannen’ en volg de aanwijzingen op de site.

• U kunt de stukken ook inzien bij de gemeentewinkel, Markt 5, 6915 AH Lobith.

 

Beroep

Belanghebbenden, die niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage. De beroepstermijn loopt van vrijdag 3 maart 2017 tot en met donderdag 13 april 2017.

 

Inwerkingtreding en voorlopige voorziening

Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen opschortende werking. Indien u als belanghebbende de inwerkingtreding wilt opschorten, kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. U dient een gemotiveerd verzoek in bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

 

Naar boven