Start van deze pagina
Skip navigatie, ga direct naar de Inhoud

Overheid.nl - de wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden.

De wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden

Tekstgrootte
+


Jaargang 2017
Nr. 11405

Gepubliceerd op 1 maart 2017 09:33
Inhoudsopgave

Gerelateerde informatie


ruimtelijkeplannen.nl

Kennisgeving bestemmingsplan “Coolhaven”

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van vrijdag 3 maart 2017 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 13 april 2017) het ontwerpbestemmingsplan "Coolhaven” (NL.IMRO.0599.BP2112Coolhaven-) met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt op Coolsingel 40 (Stadhuis) na het maken van een afspraak op nr. 010-2672514.

 

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling mogelijk van maximaal 520 woningen, verdeeld over diverse woongebouwen. Daarnaast biedt het bestemmingsplan ruimte voor commerciële functies, waarbij wordt aangesloten op de medische bedrijvigheid in en rond het Erasmus MC en de Hogeschool Rotterdam. Dit betreft maatschappelijke en medische voorzieningen, dienstverlening, kleinschalige bedrijvigheid en medisch gerelateerde kantoren. Naast realisatie van gebouwen, voorziet het bestemmingsplan tevens in de mogelijkheid om de buitenruimte te transformeren naar een parkachtige omgeving.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging, van vrijdag 3 maart 2017 tot en met donderdag 13 april 2017 kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, door tussenkomst van de directeur van Stadsontwikkeling, R&W/Bestemmingsplannen, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam. Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Voor het maken van een afspraak kunt u 010-489 5241 bellen.

 

Inloopavond

In de Machinist, Willem Buytewechstraat 45 te Rotterdam wordt op 23 maart 2017 van 17.00 tot 20.00 uur een inloopavond gehouden over het ontwerpbestemmingsplan. De inloopavond kent geen vast programma. Er zijn verschillende ambtenaren aanwezig die in kunnen gaan op uw eventuele vragen over het ontwerpbestemmingsplan.

 

Rotterdam, 1 maart 2017

 

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen,

 

dhr C.H. Jaeger

Algemeen directeur cluster Stadsontwikkeling

 

Inhoudsopgave

Er is geen inhoudsopgave aanwezig.


SnelzoekenInfo

Snelzoeken
U kunt dit veld gebruiken om te zoeken op
–een vrije zoekterm voor het zoeken op tekst (bijvoorbeeld "milieu")
–een betekenisvolle zoekterm voor het zoeken naar specifieke publicaties (bijvoorbeeld dossiernummer '32123' of 'trb 2009 16').
U kunt termen combineren door EN te zetten tussen de termen (blg 32123 EN milieu).
U kunt zoeken op letterlijke tekst door '' om de term te zetten. ('appellabele toezeggingen').

Voor meer mogelijkheden en uitleg verwijzen wij u naar de help-pagina's van Officiële bekendmakingen op overheid.nl