Ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Holten, Oude Deventerweg'

Logo Rijssen-Holten

Het college van burgemeester en wethouders van Rijssen-Holten geeft kennis van de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan  "Buitengebied Holten, Oude Deventerweg”

Dit ontwerpbestemmingsplan wordt globaal begrensd door de Oude Deventerweg (7451LT) in Holten. Dit plan maakt planologisch de verschuiving van het bouwblok aan de Oude Deventerweg tegenover nummer 50 mogelijk.

Meer informatie­

U kunt het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken vanaf woensdag 11 januari 2017 gedurende 6 weken inzien bij het loket Ruimtelijk Domein of digitaal op

http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1742.BPB2017001-0301 en op onze website onder Publicaties/Bekendmakingen. De digitale bestanden van het plan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.rijssen-holten.org/plannen/NL.IMRO.1742.BPB2017001-/NL.IMRO.1742.BPB2017001-0301/

Binnen deze termijn kan iedereen naar keuze mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Rijssen-Holten, Postbus 244, 7460 AE Rijssen. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk. Zienswijzen zijn in principe openbaar. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van het loket Ruimtelijke Domein. U kunt alleen beroep instellen tegen het uiteindelijke besluit als u belanghebbende bent en op tijd uw zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerp omgevingsvergunning of kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest. Meer informatie over zienswijzen vindt u op onze website onder https://www.rijssen-holten.nl/zienswijze.

 

Rijssen, 10 januari 2017

Burgemeester en wethouders van Rijssen-Holten

namens deze:

A.C Hofland, burgemeester

A.C. van Eck, gemeentesecretaris

Naar boven