Bekendmaking omgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan, Oude Rhijnhofweg 16, Oegstgeest

Logo Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest maakt bekend dat bij besluit van 22 februari 2017 een omgevingsvergunning is verleend om af te wijken van het bestemmingsplan ‘Rijnfront’ met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 30 en artikel 6.2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

 

De vergunning heeft betrekking op de bouw van een assemblagehal op het perceel Oude Rhijnhofweg 16.

 

Ten tijde van de aanvraag was de naam van de weg nog Rhijnhofweg. Bij besluit van 10 januari 2017 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten de naam van dit deel van deze weg te wijzigen in Oude Rhijnhofweg.

 

Het ontwerpbesluit en alle bijbehorende stukken hebben ter inzage gelegen van 4 november 2016 tot en met 4 januari 2017. Gedurende deze termijn zijn 3 zienswijzen ontvangen, waarvan er één bij brief d.d. 9 februari 2017 is ingetrokken.

 

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen gedurende 6 weken ter inzage van donderdag 23 februari 2017 tot en met woensdag 5 april 2017. De stukken zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur in te zien bij de welkomstbalie van het gemeentehuis aan de Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest.

 

Daarnaast is de vergunning digitaal beschikbaar op de website van de gemeente via de rubriek “Bestemmingsplannen”, onder “Nu ter inzage”.

 

Een kennisgeving van de ter inzagelegging is eveneens te vinden op de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl) met identificatienummer NL.IMRO.0579.OVassemblagehalRHW.VA01.

 

Nadere informatie is te verkrijgen bij Team Ruimte onderdeel Ruimtelijke Ordening, via het algemene telefoonnummer 14071.

 

Tegen een verleende omgevingsvergunning die tot stand is gekomen met de uitgebreide voorbereidingsprocedure kunnen belanghebbenden, binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep aantekenen bij de Rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Dit kan alleen als er tijdens de ter inzagelegging van het ontwerpbesluit zienswijzen zijn ingediend door deze belanghebbenden of als de belanghebbenden redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht.

 

De omgevingsvergunning treedt direct in werking nadat de bekendmaking ervan heeft plaatsgevonden. Ook het indienen van een beroepschrift schorst de werking van de omgevingsvergunning niet. In geval er een groot belang bestaat bij het niet in werking treden van de omgevingsvergunning dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij Rechtbank Den Haag, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

 

Naar boven