Vastgesteld wijzigingsplan’t Hoge 18-20in Nunspeet

Logo Nunspeet

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet maken bekend dat zij op 9 februari 2017 het wijzigingsplan ’t Hoge 18-20 in Nunspeet ongewijzigd hebben vastgesteld.

Dit wijzigingsplan beoogt te voorzien in het wijzigen van de bestemming Horeca naar een bestemming Wonen op de desbetreffende percelen.

U kunt met ingang van woensdag 22 februari 2017 het vastgestelde wijzigingsplan inzien in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis. Het wijzigingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl en www.ruimtelijke plannen.nl (NL.IMRO.0302.WI01019-vg01)

Met ingang van donderdag 23 februari 2017 kan gedurende zes weken tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders heeft ingediend, dan wel door een belanghebbende aan wie niet verweten kan worden dat hij/zij niet tijdig een zienswijze ingediend heeft. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor vragen over het wijzigingsplan kunt u contact opnemen met de gemeente Nunspeet, telefoonnummer (0341) 25 99 11.

Naar boven