Coördinatieregeling ontwerpbesluiten ter inzage, het verlengen van de ligboxstal op het adres Mieddyk 5, 9054 LB te Hijum.

Logo Leeuwarderadeel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leeuwarderadeel maken bekend dat vanaf 22 februari 2017 tot en met 4 april 2017 (dossiernummer 2015-064) de volgende ontwerpen zes weken ter inzage liggen;

 

  • 1.

    Het bestemmingsplan Mieddyk 5 Hijum

  • 2.

    De omgevingsvergunning 

     

De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd. Het betreft het verlengen van de ligboxstal op het adres Mieddyk 5 te Hijum.

 

Ontwerp bestemmingsplan Mieddyk 5 Hijum.

De gemeenteraad heeft het voornemen om voor het plan een bestemmingsplan vast te stellen. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat het bouwvlak wordt vergroot.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website:

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0081.01BP0002-ON01

 

Ontwerp omgevingsvergunning

Gelijktijdig met het ontwerp bestemmingsplan ligt ook de ontwerp omgevingsvergunning voor het verlengen van de ligboxstal op het adres Mieddyk 5 te Hijum, ter inzage. Dit is mogelijk op grond van de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening.

 

Terinzagelegging

Het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning liggen met ingang van 22 februari  2017 tot en met  4 april 2017 ter inzage voor een ieder in het gemeentehuis. Gedurende de periode van terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijze sturen aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 24, 9050 AA Stiens of een mondelinge zienswijze kenbaar maken bij het cluster VROM, tel. (058)-2576666.

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leeuwarderadeel,

Drs. J.R.A. Boertjens, burgemeester

Dhr. H. Siegersma, secretaris

Naar boven