Inspraak Voorontwerpbestemmingsplan ‘Bredasedijk 51a’ te Bergeijk

Logo Bergeijk

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk bieden gelegenheid tot inspraak op het voorontwerpbestemmingsplan ‘Bredasedijk 51a’.

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan Bredasedijk 51a met als identificatienummer NL.IMRO.1724.BPUmvb0043-VOOR ligt met ingang van donderdag 25 februari 2016 gedurende drie weken voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk. Voor het inzien van een plan moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch of via de receptie.

Tegen vergoeding kan een exemplaar van dit voorontwerpbestemmingsplan worden verkregen.

Het voorontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u het bestemmingsplan onder meer vinden via het identificatienummer.

Inhoud

Het voorontwerpbestemmingsplan Bredasedijk 51a voorziet in het toevoegen van de functie mestverwerking aan het hier aanwezige loonwerkbedrijf en het hiertoe vergroten van de bouwmogelijkheden binnen het bestaand bestemmingsvlak.

Reacties

Iedereen kan met ingang van donderdag 25 februari 2016 gedurende drie weken schriftelijk of mondeling zijn/haar gemotiveerde reactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk, postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk. Voor het geven van een mondelinge reactie en voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met mevr. D. Nas op het telefoonnummer 0497-551455. Van een mondelinge reactie zal een verslag worden gemaakt.

Na afloop van de schriftelijke en mondelinge inspraak kan, zo nodig en op verzoek, nog een mondelinge behandeling van reacties plaatsvinden. De inhoud en beantwoording van de schriftelijke en mondelinge reacties worden in de bij het bestemmingsplan behorende toelichting opgenomen. Alle inwoners van de gemeente Bergeijk en natuurlijke personen en rechtspersonen die een belang hebben in de gemeente kunnen van deze inspraakmogelijkheid gebruik maken.

Informatiebijeenkomst

Tevens wordt op woensdag 9 maart 2016 om 20.00 uur voor belangstellenden een informatiebijeenkomst gehouden in de raadszaal van het gemeentehuis. Gedurende deze avond is er ook de gelegenheid een mondelinge inspraakreactie te geven.

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

W.A.C.M. Wouters

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven