Voorontwerpbestemmingsplan Woongebied II

Logo Papendrecht

Burgemeester en wethouders bieden op grond van de inspraakverordening de mogelijkheid om gedurende vier weken in te spreken op het voorontwerpbestemmingsplan Woongebied II.

 

Het voorontwerp-bestemmingsplan omvat het plangebied dat is gelegen in het zuiden van de gemeente Papendrecht aan en nabij de Beneden-Merwede. Het plangebied bestaat grofweg uit twee gebieden. Het noord oostelijk deel (deelgebied 1) en een zuidwestelijk deel (deelgebied 2). Deelgebied 1 wordt aan de noordzijde globaal begrensd door de Willem Dreeslaan, aan de oostzijde door de grote Waal en aan de zuidzijde door het dijklint. Het westelijk gedeelte wordt begrensd door de Edelweisslaan. Deelgebied 2 wordt aan de noordzijde begrensd door het dijklint en aan de oostzijde tot en met Buitenhof. In het zuiden wordt het deelgebied begrensd door de rivier Beneden-Merwede in het westen door de Slobbengorsweg en Julianastraat. Voor de percelen die de dijk betreffen wordt een afzonderlijk bestemmingsplan opgesteld, namelijk bestemmingsplan Dijklint dat naar verwachting eveneens dit jaar in procedure komt.

 

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 25 februari 2016 tot en met woensdag 23 maart 2016 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Markt 22. De stukken kunt u inzien tijdens openingstijden op werkdagen op de leestafel of op afspraak (telefoonnummer 14078). De stukken kunnen ook op de gemeentelijke website (www.papendrecht.nl) worden ingezien en gedownload.

 

Tijdens de termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid schriftelijk op het voorontwerp te reageren. Deze reacties kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 11, 3350 AA Papendrecht. Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging, een afspraak te worden gemaakt met de afdeling ruimtelijke ontwikkeling, taakveld ruimtelijke ordening (14078). Het is niet mogelijk telefonisch uw inspraakreactie kenbaar te maken.

 

Na afloop van de inspraaktermijn zullen de ingekomen reacties worden samengevat in een eindverslag van de inspraakprocedure en betrokken worden bij de besluitvorming.

 

Papendrecht, 24 februari 2016

 

 

 

Naar boven