Ontwerpbestemmingsplan ‘Noord-Sleen, Markeweg 2/Emmerstraat ongenummerd’

Logo Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend, dat gedurende een termijn van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Noord-Sleen, Markeweg 2/Emmerstraat ongenummerd’ ter inzage ligt.

Het plan

In dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om een grondgebonden agrarisch bedrijf op het perceel Markeweg 2 in Noord-Sleen te verplaatsen naar een perceel, kadastraal bekend gemeente Sleen, sectie O no. 1114, gelegen aan de Emmerstraat in Noord-Sleen.

Verder wil initiatiefnemer ter compensatie van afbraak van de agrarische bebouwing op het perceel aan de Markeweg 2 twee nieuwe woningen realiseren. Bovendien kan de bestaande boerderij op het perceel rechtens worden gesplitst in twee wooneenheden.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

De stukken kunnen worden ingezien van 19 februari 2016 tot en met 31 maart 2016, tijdens de openingsuren van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan tevens digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.coevorden.nl/bekendmakingen.

Zienswijzen

Een ieder kan zijn of haar zienswijze mondeling of schriftelijk bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Postbus 2, 7740 AA te Coevorden.

Degene die mondeling een zienswijze naar voren wil brengen, dient dit uiterlijk een week voor afloop van bovenstaande termijn kenbaar te maken. Hiertoe dient contact opgenomen te worden met het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden voor het maken van een afspraak.

Alleen als u nu uw zienswijze naar voren brengt, kunt u in een later stadium in beroep gaan. De naar voren gebrachte zienswijzen worden mede ter inzage gelegd. Indien u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens bekend worden gemaakt, dan kunt u daarom verzoeken.

Coevorden, 18 februari 2016

 

Het college van B&W voornoemd,

 

B.J. Bouwmeester, burgemeester.

Mr. M.N.J. Broers, secretaris.

Naar boven