Kennisgeving ontwerp omgevingsvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure) Ooster Boekelweg 1d te Hoogwoud

Logo Opmeer

Burgemeester en wethouders van Opmeer zijn voornemens om in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor de nieuwbouw van een supermarkt op het perceel Ooster Boekelweg 1d te Hoogwoud. De omgevingsvergunning omvat de activiteiten het bouwen van een bouwwerk in strijd met een bestemmingsplan. De omgevingsvergunning is in strijd met de voorschriften van het geldende bestemmingsplan “Bestemmingsplan Centrum Hoogwoud 2015”.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt per 18 februari 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer. Tevens zijn deze stukken digitaal te raadplegen via www.opmeer.nl.

Zienswijze

Gedurende de genoemde ter inzage termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze naar voren brengen omtrent het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Opmeer, Postbus 199, 1715 ZK te Spanbroek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Bouw- en Woningtoezicht en Milieu (telefoon 0226-363 333).

Naar boven