Kennisgeving toepassing wijzigingsbevoegdheid ‘ontwerpwijzigingsplan Zeewaardig-Wantveld’

Logo Noordwijk

Burgemeester en wethouders van Noordwijk maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid, zoals opgenomen in artikel 25.2 van het vigerende bestemmingsplan ‘Zeewaardig’, de bestemming ‘Bedrijf’ met de aanduiding ‘verkooppunt motorbrandstoffen zonder lpg’ te wijzigen in de bestemming ‘Verkeer’. Het betreft hier de locatie van het voormalige benzinestation Texaco op het Wantveld. De locatie is in eigendom van de gemeente en het is wenselijk deze strook grond in gebruik te gaan nemen voor parkeren en openbaar groen nu de bedrijfsactiviteiten van het benzinestation ter plaatse zijn beëindigd. Voor deze bestemmingswijziging is een ‘ontwerpwijzigingsplan Zeewaardig-Wantveld’ opgesteld, bestaande uit een verbeelding, regels en toelichting. Het ontwerpwijzigingsplan ligt met ingang van donderdag 25 februari 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerp wijzigingsplan raadplegen:

  • via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl met de codering NL.IMRO.0575.WPZWWantveld-ON01;

  • via de gemeentelijke website: www.noordwijk.nl door achtereenvolgens te klikken op de knoppen ‘Wonen’, ‘Woonomgeving’ en ‘Bestemmingsplannen’. Onder ‘Actueel nieuws bestemmingsplannen’ treft u dan het ontwerpwijzigingsplan aan;

  • tijdens de openingstijden van de gemeentewinkel aan de Voorstraat 42.

Gedurende de termijn dat het ontwerpwijzigingsplan ter visie ligt, kan een ieder –bij voorkeur schriftelijk- een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Het is ook mogelijk mondeling een zienswijze naar voren te brengen.

Uw schriftelijke zienswijze (geen e-mail) dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk, Postbus 298, 2200 AG Noordwijk. Wij verzoeken u bovenaan de brief te vermelden ‘zienswijze ontwerpwijzigingsplan Zeewaardig-Wantveld’. Als u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid een mondelinge zienswijze in te dienen, kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer F. van Asselt via telefoonnummer 071-3660274.

Deze bekendmaking is gepubliceerd in de Staatscourant en de plaatselijke editie van de Noordwijker van 24 februari 2016 en digitaal op de gemeentelijke website en ruimtelijke plannen.nl

Noordwijk, 24 februari 2016.

Naar boven