Kennisgeving Melding Besluit algemene regels milieu mijnbouw Coevorden-20, Ministerie van Economische Zaken

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Op 22 januari 2016 is een “Melding” ingevolge het “Besluit algemene regels milieu mijnbouw” ontvangen (Staatsblad 2008, 125) van de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen.

De melding heeft betrekking op een voorgenomen activiteit op de inrichting Coevorden-20 gelegen in de gemeente Hardenberg, op de percelen kadastraal bekend gemeente Gramsbergen, sectie H, nummers 680, 681 en 682.

De voorgenomen activiteit omvat het uitvoeren van werkzaamheden om de aardgasproductie van de bestaande put COV-58 te verbeteren. De putwerkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van een coiled tubing installatie en een mobiele puttest-installatie waarop een tijdelijke fakkel is aangesloten. Een gedeelte van de werkzaamheden kan niet worden onderbroken en zal ook in de avond en nacht plaatsvinden. De transporten en de fakkelactiviteiten zullen zoveel mogelijk geconcentreerd plaatsvinden tijdens de dagperiode.

De werkzaamheden zullen naar verwachting eind februari 2016 aanvangen en naar verwachting medio maart 2016 zijn afgerond.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot mw. mr. L.M. Kriesels (tel. 070 – 379 8355).

Naar boven