Kennisgeving besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitgebreide voorbereidingsprocedure Familie Bronsweg 1W te Wagenborgen

Logo Delfzijl

Burgemeester en wethouders van Delfzijl maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor het het oprichten en exploiteren van een installatie voor de productie van stroom (zonnepark Groot Bronswijk) aan de Familie Bronsweg 1W, 9945 PN te Wagenborgen. De vergunning bestaat uit het bouwen van een bouwwerk (art. 2.1, lid 1, sub a Wabo) en het gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (art. 2.1, lid 1, sub c Wabo).

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen van 18 februari 2016 tot en met 30 maart 2016 ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl, via telefoonnummer 140596 of bij de receptie.

Zienswijzen

Tijdens de periode van ter inzagelegging kunnen schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze of het inzien van de stukken kan een afspraak worden gemaakt via www.delfzijl.nl, aan de receptie of telefonisch via 140596.

Naar boven