BestemmingplanLaan van Rijckevorsel 14a vastgesteld, Lisse

Logo Lisse

Op 28 januari 2016 heeft de raad van de gemeente Lisse het bestemmingsplan ‘Laan van Rijckevorsel 14a’ vastgesteld. In dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om één woning te realiseren aan de Laan van Rijckevorsel, gelegen op het perceel tussen de nrs. 14 en 16.

Besluit tot hogere grenswaarde

Het besluit tot hogere grenswaarde maakt het mogelijk om de woning te realiseren binnen de geluidscontour van de Laan van Rijckevorsel.

 

Ter visie

Het vastgestelde bestemmingsplan en het besluit tot hogere grenswaarde ligt vanaf woensdag 17 februari 2016 tot en met dinsdag 29 maart 2016 ter inzage in de gemeentewinkel van het gemeentehuis in Lisse. Het plan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.Lisse.nl en op www.Ruimtelijkeplannen.nl via IMRO identificatiecode: NL.IMRO.0553.bpkavelLvR14a-vax1.

 

Beroep instellen

De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan met ingang van 17 februari 2016 en loopt tot en met 29 maart 2016. Om een beroepschrift in te kunnen dienen moet u belanghebbende zijn. Er kan geen beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan heeft ingediend. Een beroepschrift moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het adres luidt: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag, na die, waarop de beroepstermijn afloopt.

 

Verzoek om voorlopige voorziening

Indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dit vergt, kan indien beroep is ingesteld, bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Indien dit verzoek wordt ingediend binnen de beroepstermijn van 6 weken, wordt de werking van het bestemmingplan opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

 

Lisse, 16 februari 2016

Het college van burgemeester en wethouders

Naar boven