Ontwerp wijzigingsplan Raerd-Aldfeartswei, Súdwest-Fryslân

Logo Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij een ontwerp van het wijzigingsplan Raerd-Aldfeartswei  hebben voorbereid.

 

Inhoud

In het bestemmingsplan “Lytse Doarpen” van de voormalige gemeente Boarnsterhim is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor de oostelijk in Raerd aan de Aldfeartswei gelegen groenstrook in die zin dat de bestemming “Groen” kan worden gewijzigd in “Wonen, Tuin en Verkeer”. Van die mogelijkheid wordt met dit ontwerp gebruik gemaakt. Er kunnen na wijziging maximaal 3 woningen worden gebouwd.

Het plangebied wordt aan de oostzijde begrensd door bestaande woningen, aan de zuidzijde door water, aan de westzijde door het Buitengebied en aan de Noordzijde door een jachthaven met bijbehorende voorzieningen.

 

Ter inzage

Het ontwerp van dit wijzigingsplan ligt met ingang van 12 februari 2016 tot en met 24 maart 2016 voor een ieder ter inzage bij de gemeenteloketten.

 

Het ontwerp van dit wijzigingsplan is eveneens te bekijken op de gemeentelijke website

www.gemeentesudwestfryslan.nl – inwoners - bouwen/verbouwen – Ruimtelijke plannen – plannen in procedure - ontwerp

 

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerp-wijzigingsplan naar voren brengen. Uw reactie kunt u richten aan de gemeenteraad van Súdwest-Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.

Indien gewenst kunt u een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijke afspraak te maken uiterlijk 14 dagen voor het einde van de inzagetermijn. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer H. Woltjer van Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken, via het algemeen telefoonnummer 140515.

Naar boven